WebDelft

Maatwerk website laten maken?

Wil je een maatwerk website laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk voor al onze klanten. Alle websites die wij maken zijn 100% maatwerk. Zo zijn onze websites volledig afgestemd op jouw doelgroep en hun behoeften.

Google-star-review

Beoordeeld met 5/5.0 - door 24 klanten

Unieke branding

Wij creëren een unieke merkidentiteit die jouw waarden weerspiegelt met op maat gemaakte en consistente branding.

Beter bezoekers converteren

Wij maken websites die meer bezoekers omzetten tot klanten door het verbeteren van de gebruikerservaring.

Onderscheidend maatwerk

Wij creëren een unieke ervaring die jouw merk onderscheidt van concurrenten door maatwerk en unieke content.

Waarom een maatwerk website laten maken?

Het hebben van een website is tegenwoordig zowat een vereisten, maar vaak zien wij dat verschillende bedrijven in dezelfde branche een zelfde soort website hebben. Dat is zonde. Je wilt je onderscheiden van je concurrenten en maatwerk is dé manier om dat te doen.

Jouw website wordt vanaf de grond opgebouwd met een ontwerp dat volledig is afgestemd op jouw specifieke wensen en bedrijfsdoelstellingen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling die perfect past bij jouw merk.

Wij hebben een gestroomlijnd design & ontwikkelingsproces, waardoor wij als een van de weinige in staat zijn om de website in maximaal 6 weken op te leveren.

Onze maatwerk websites zijn gebouwd om jouw bedrijf en bedrijfsdoelstellingen heen, wij weten hoe wij een website moeten inrichten om klanten aan te trekken en te converteren.

Jouw website gebouwd voor jou, ontworpen voor jouw klant.

Specialist in maatwerk websites

Wij zijn dé specialist als het gaat om website ontwikkeling. We hebben meer dan 6 jaar ervaring en 50+ websites ontwikkeld. Als specialisten in maatwerk websites, begrijpen wij dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen en doelstellingen om een website te creëren die niet alleen voldoet aan jouw eisen, maar deze ook overtreft.

webdelft-website-bureau

Ons portfolio

Alle websites die wij maken zijn 100% maatwerk.

Ons proces

Zo maken wij een website

1

Effectieve website strategie

De website strategie is ook wel het fundament van een effectieve website, daarom is het belangrijk dat dit correct wordt gedaan. We starten met het bedenken van een realistisch en effectief plan voor jouw website.

2

Maatwerk design

De website strategie is af, nu is het van noodzaak dat deze zo goed mogelijk wordt vertaald in het design van de website. De website wordt van de grond af ontworpen, waarbij jouw visie en doelstellingen altijd voorop staan.

3

Website ontwikkeling

Na het design beginnen we met de technische realisatie van de website. Tijdens de website ontwikkeling bouwen we jouw website met WordPress en zorgen we ervoor dat deze zowel gebruiksvriendelijk als mobiel vriendelijk is.

4

Website lanceren

Als alles getest en geperfectioneerd is, is het tijd voor de livegang van jouw website. Bij de go-live zorgen we voor een vlekkeloze overgang, zodat jouw website direct klaar is om bezoekers te ontvangen en te converteren.

Wat zeggen onze klanten

Doe nu de gratis website-scan

Vraag een gratis website-scan aan en ontdek direct verbeterpunten voor jouw website. Simpel en zonder verplichtingen.

100% Gratis & vrijblijvend!