WebDelft

Bedrijfsidentiteit versterkt: coaching website met geïntegreerde kalenderoplossing.

+120%

Nieuwe website bezoekers

+17%

Meer klant betrokkenheid

4.3x

Snellere website laadtijd

Achtergrond

Monica Baeza Coaching biedt gepersonaliseerde carrièrecoaching, teamcoaching en HR-consultancy om individuen en teams te helpen hun volledige potentieel te realiseren en uit te blinken in hun professionele loopbaan. De website dient als primair contactpunt voor nieuwe klanten en biedt uitgebreide informatie over diensten en succesverhalen.

Uitdaging

De vorige website van Monica Baeza was niet optimaal ingericht om de diversiteit en diepte van haar diensten te weerspiegelen. De site had moeite met het vasthouden van bezoekers en voldeed niet aan de verwachtingen van een hedendaagse professionele coaching service.

Oplossing

Er is een nieuwe website ontworpen die de visie en deskundigheid van Monica Baeza beter tot uiting brengt. Dit omvat een intuïtieve navigatie en een moderne huisstijl die vertrouwen wekt bij potentiële cliënten. Belangrijke elementen zijn onder meer duidelijke call-to-action knoppen voor gratis proefsessies en gedetailleerde servicebeschrijvingen die de bezoeker aanmoedigen om meer te ontdekken en contact op te nemen.

Resultaat

De nieuwe website heeft gezorgd voor een significante verbetering in de online aanwezigheid en klanteninteractie. Het platform stelt bezoekers nu in staat om gemakkelijk informatie te vinden over individuele en teamcoaching, en HR-consultancy, wat resulteert in een hogere conversieratio van bezoekers naar actieve cliënten.

Conclusie

De herlancering van de website van Monica Baeza Coaching illustreert het belang van een professioneel webdesign en duidelijke communicatie van diensten voor het aantrekken en behouden van klanten in de competitieve sector van professionele coaching. Met een sterke nieuwe visuele identiteit en verbeterde functionaliteit biedt de website nu een solide basis voor toekomstige groei en klanttevredenheid.

 
 

Laten wij kennismaken