WebDelft

Milesfurther

Milesfurther had haar aanwezigheid op twee verschillende websites, wat leidde tot verwarring. Wij hebben een uniforme, meertalige website ontworpen met een auto-translator die de inhoud aanpast aan de taal van de bezoeker.

milesfurther-case

Centrale plek

We hebben de diensten van Milesfurther samengevoegd op één website, voor een heldere online aanwezigheid.

Automatische vertaler

Door een auto-translator te integreren, bedienen we klanten in hun voorkeurstaal op basis van hun locatie.

Gebruikerservaring

De website is her-ontworpen voor een betere navigatie en een moderner, intuïtiever design.

Wat is milesfurther?

Milesfurther is een coachingbedrijf gespecialiseerd in innovatieconsultatie en teamcoaching. Het bedrijf richt zich op het verbeteren van bedrijfsstrategieën en teamdynamiek, en biedt maatwerkoplossingen om organisaties te helpen hun potentieel te maximaliseren.

uitdaging

De uitdaging: onderscheiden van concurrenten

Milesfurther worstelde met onderscheid in een verzadigde markt door hun gesplitste online aanwezigheid over twee verschillend gebrandmerkte websites. Deze stijlinconsistentie en inefficiënte website-inzet belemmerden het effectief uitdragen van hun unieke waardepropositie.

De uitdaging: onderscheiden van concurrenten

Milesfurther worstelde met onderscheid in een verzadigde markt door hun gesplitste online aanwezigheid over twee verschillend websites. Deze stijlinconsistentie en inefficiënte website-inzet belemmerden het effectief uitdragen van hun waardepropositie.

uitdaging
oplossing

De oplossing: maatwerk website die onderscheid

We ontwikkelden een nieuwe, uniforme website voor Milesfurther die de huisstijl consistent toepast. Dit versterkt het merkimago en verbetert de gebruikerservaring, waardoor het bedrijf zich duidelijk onderscheidt in de markt.

Het resultaat: maximale potentieel benutten

We hebben Milesfurther’s online potentieel gemaximaliseerd met strategische verbeteringen. We ontwierpen een op maat gemaakte website die naadloos aansluit bij de huisstijl, en integreerden een auto-translator voor toegankelijkheid in meerdere talen. Ook optimaliseerden we de navigatie voor een betere gebruikerservaring en hogere conversieratio. Deze aanpassingen versterken Milesfurther’s merkidentiteit en marktpositie, wat bijdraagt aan duurzame groei.

Laten wij kennismaken