WebDelft

Websites die doen wat zij moeten doen

Wij specialiseren ons in het creëren van op maat gemaakte, effectieve en gebruiksvriendelijke websites die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook aan de behoeften van hun klanten. Met een focus op gebruikerservaring, SEO en moderne webtechnologieën, zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen mooi eruit ziet, maar ook functioneel is en optimaal presteert in zoekmachines.

Waarom kiezen voor WebDelft?

5 Redenen om te kiezen voor WebDelft

Op maat gemaakt

Perfect afgestemd op jouw unieke bedrijfsbehoeften. Elke functie, elke pagina ontworpen om jouw merkidentiteit en doelen te weerspiegelen.

Gebruiksvriendelijk

Websites ontworpen met de eindgebruiker in gedachten, zodat bezoekers een positieve ervaring hebben, wat de conversies verhoogt.

SEO geoptimaliseerd

Onze websites worden gebouwd met een sterke SEO-fundering, waardoor jouw site beter vindbaar is in Google, wat leidt tot meer potentiële klanten.

Professionele website: Wat houdt dat in?

Een professionele website is veel meer dan alleen een aantrekkelijk design. Het is een digitale oplossing die jouw bedrijf ondersteunt in het bereiken van je doelen, of dat nu het genereren van meer leads, het verbeteren van de klanttevredenheid, of het versterken van jouw merkimago is. Bij WebDelft begrijpen we dat elk van deze elementen bijdraagt aan het fundament van een succesvol online platform.

 

Veiligheid & Privacy

Met SSL-certificaten waarborgen we jouw website's veiligheid, versleutelen data-uitwisseling en verhogen bezoekersvertrouwen.

Conversiegericht design

Bij websiteontwerp staat de eindgebruiker centraal, gericht op conversieverbetering. We creëren een intuïtieve ervaring die bezoekers moeiteloos naar gewenste acties leidt.

Wat hoort een website te doen?

Een website werkt als digitaal visitekaartje van een bedrijf, maar in werkelijkheid is het zoveel meer dan dit alleen. In onze visie hoort een website precies datgene te doen wat onze klant voor ogen heeft; of dat nu het informeren van klanten, het genereren van leads, het verhogen van verkoop, of het versterken van de merkidentiteit is. Wij geloven in de kracht van maatwerk om ons te onderscheiden van concurrenten en om ervoor te zorgen dat elke website uniek is en naadloos aansluit bij de identiteit en doelstellingen van onze klant.

Door maatwerk te combineren met een diep begrip van de merkidentiteit, creëren we websites die niet alleen mooi eruit zien, maar ook functioneel en effectief zijn in het bereiken van de gestelde doelen. Een effectieve website is, volgens ons, een platform dat flexibel inspeelt op de wensen en behoeften van zowel de klant als diens doelgroep. Het gaat erom dat de website een verlengstuk wordt van het merk, waarbij de essentie en waarden van het bedrijf in elk aspect van het ontwerp en de functionaliteit doorklinken.

Wij vinden dat een website moet bijdragen aan het succes van onze klanten. Dit betekent dat een website niet alleen informatief moet zijn, maar ook moet functioneren als een krachtige motor voor bedrijfsgroei, door effectief meer klanten aan te trekken en te converteren. Daarom is elk project bij ons een nauwgezette samenwerking om te verzekeren dat de uiteindelijke website voldoet aan deze eisen.

Cases

Een van onze succesverhalen

Maatwerk dat onderscheidt

Een volledige op maat gemaakte website die deze ondernemer onderscheidt van zijn concurrenten.

Voorlopen op concurrentie met jouw website

Om voorop te lopen met jouw website, begrijpen we dat deze meer dan een online visitekaartje is; het is een strategisch middel dat jouw bedrijf onderscheidt.

Wij werken nauw samen met onze klanten om hun doelen en merkidentiteit te integreren in de website, die niet alleen informeert maar ook klanten werft en jouw merk versterkt.

Maatwerk staat voorop, met innovatieve, toekomstbestendige oplossingen die visueel aantrekkelijk zijn, geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiel, en gericht op conversieoptimalisatie.

Voor ons is voorlopen op de concurrentie het creëren van een doelgerichte website die jouw merkwaarden uitdraagt en bijdraagt aan bedrijfsgroei.

Ons proces

Ons website ontwikkelingsproces

1

Kennismaking

Elk project begint met een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Dit is het moment waarop we samen verkennen hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. 

2

Strategie & design

De strategie en het design van jouw project worden nauwkeurig afgestemd op de doelen van jouw bedrijf, evenals op de missie, visie en doelgroep. Of je nu behoefte hebt aan een maatwerk website of een template dat beter past bij jouw wensen, ons advies is altijd op maat gemaakt voor jouw specifieke situatie.

3

Ontwikkeling

Na goedkeuring van het design starten we met de ontwikkeling van de website in WordPress met Elementor Pro. Als specialisten in het meest gebruikte CMS zorgen we voor een vlekkeloze ontwikkeling. Tijdens de ontwikkeling houden we je op de hoogte, afgestemd op jouw voorkeuren.

4

Lancering

Voor de lancering lopen we samen de website grondig na en testen we alle functionaliteiten. Zodra alles perfect werkt, zetten we de website online. We streven ernaar om niet alleen een website te lanceren, maar ook een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en uitstekende service.

Referentie

Klanten die je voorgingen

dinand-van-eijk

"Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De mannen van WebDelft hebben blijk gegeven van diepgaande kennis en professionaliteit. Ze begrijpen hun vak uitstekend en hebben een op maat gemaakte oplossing geleverd die precies aan onze eisen voldoet. Hun expertise en toewijding zijn duidelijk zichtbaar in het eindproduct."

Dinand van Eijk

Eigenaar

logo-succesblog

Q&A

Veelgestelde vragen

WebDelft is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van professionele websites voor bedrijven. Onze diensten omvatten webdesign, webontwikkeling, SEO-optimalisatie, en onderhoud en support voor websites.

Ons proces begint met een intakegesprek om uw wensen en de doelstellingen van uw website helder te krijgen. Vervolgens maken we een ontwerpvoorstel. Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de ontwikkeling van de website. We houden u gedurende het hele proces betrokken voor feedback. Na de lancering bieden we ook ondersteuning en onderhoud om uw website up-to-date en veilig te houden.

De ontwikkeling van een website bij WebDelft duurt gemiddeld ongeveer een maand. Deze tijdsduur kan variëren afhankelijk van de specifieke wensen en vereisten van uw project. Wij streven ernaar om efficiënt en effectief te werken, zonder in te leveren op kwaliteit, om uw website zo snel mogelijk live te hebben.

Ja, we bieden complete hostingoplossingen en kunnen u assisteren bij het registreren of verhuizen van uw domeinnaam. Wij zorgen voor een veilige, snelle en betrouwbare hostingomgeving voor uw website.

Laten wij kennismaken