WebDelft

Gebruiksvriendelijke website voor een expat-belastingadviseur

Ontdek hoe we de digitale aanwezigheid van Van der Heijden Belastingadvies transformeerde, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en toegankelijke informatie, wat resulteert in verbeterde klantinteracties en verhoogde dienstverlening voor buitenlandse ondernemers en expats.

+120%

Nieuwe website bezoekers

+17%

Meer klant betrokkenheid

4.3x

Snellere website laadtijd

Achtergrond

Van der Heijden Belastingadvies, geleid door Eric van der Heijden, biedt gespecialiseerde belasting- en administratieve diensten voor buitenlandse ondernemers en expats in Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring, richt Eric zich op het bieden van deskundige begeleiding en duidelijke financiële inzichten.

Uitdaging

De voorgaande website voldeed niet aan de vereiste om de brede waaier aan diensten en de diepgaande expertise van Eric effectief te communiceren. Het was noodzakelijk om een gebruiksvriendelijker platform te creëren dat de unieke diensten en de persoonlijke benadering van het adviesbureau weerspiegelt.

Oplossing

WebDelft ontwikkelde een nieuwe website die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is, met gemakkelijke toegang tot informatie over diensten en de werkwijze van Eric. De site benadrukt persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen, en biedt potentiële klanten de mogelijkheid om eenvoudig contact op te nemen en meer te leren over de beschikbare diensten.

Resultaat

De nieuwe website heeft een aanzienlijke verbetering teweeggebracht in de gebruikerservaring en de online zichtbaarheid van Van der Heijden Belastingadvies. Het platform faciliteert nu betere interactie met potentiële klanten en biedt duidelijke routes naar de diensten die ze nodig hebben, wat leidt tot een hogere klantbetrokkenheid.

milesfurther-case

Conclusie

De samenwerking met Van der Heijden Belastingadvies onderstreept het belang van een duidelijke en professionele online aanwezigheid voor specialistische dienstverleners. De door WebDelft ontwikkelde website dient als een cruciaal instrument voor het bedrijf om zijn diensten effectief te communiceren en te groeien in een competitieve markt.

Laten wij kennismaken