WebDelft

Een intuïtief patiëntenplatform voor een Huisartspraktijk

+120%

Nieuwe website bezoekers

+17%

Meer klant betrokkenheid

4.3x

Snellere website laadtijd

Achtergrond

Huisartspraktijk MSF, gelegen in Hoogvliet, biedt uitgebreide gezondheidszorg met een focus op persoonlijke aandacht en toegankelijkheid. Met een ervaren team en een breed scala aan diensten, streeft de praktijk ernaar om de gezondheid en het welzijn van haar patiënten centraal te stellen.

Uitdaging

De vorige website van de praktijk was verouderd en voldeed niet aan de behoeften van een moderne zorgverlener. Het was noodzakelijk om een gebruiksvriendelijke, informatieve website te ontwikkelen die de patiënten direct toegang biedt tot essentiële informatie en diensten.

Oplossing

WebDelft heeft een nieuwe website ontworpen en gelanceerd voor Huisartspraktijk MSF die de toegankelijkheid en patiëntgerichtheid van de praktijk weerspiegelt. De site bevat duidelijke informatie over het zorgaanbod, de openingstijden, en de mogelijkheid om online afspraken te maken, evenals directe communicatielijnen voor spoedgevallen.

Resultaat

De nieuwe website heeft geleid tot een verbeterde patiëntervaring door gemakkelijke navigatie en directe toegang tot gezondheidsdiensten. Het heeft ook de online zichtbaarheid van de praktijk verbeterd, waardoor nieuwe patiënten gemakkelijker kunnen inschrijven en bestaande patiënten beter worden ondersteund.

milesfurther-case

Conclusie

De nieuwe website van Huisartspraktijk MSF illustreert het belang van digitale aanwezigheid in de gezondheidszorg. Dankzij de expertise van WebDelft is de praktijk nu beter uitgerust om te voldoen aan de behoeften van haar patiënten, wat resulteert in een hogere patiënttevredenheid en efficiëntie in zorgverlening.

Laten wij kennismaken