WebDelft

Nieuwe webshop gerealiseerd binnen 2 weken

800

Producten geïmporteerd

100

SEO score

0,8 sec

Laadtijd van webshop

Achtergrond

Astrodeal, een onderneming zonder voorgaande online aanwezigheid, streefde ernaar om zo snel mogelijk een professionele webshop te lanceren. Ondanks het gebrek aan tijd en noodzakelijke expertise, was de ambitie om een platform te creëren dat niet alleen producten aanbiedt, maar ook een optimale klantenervaring.

Uitdaging

De uitdaging lag in het realiseren van een gebruiksvriendelijke, professionele webshop binnen een korte tijdspanne, zonder dat Astrodeal de interne kennis had om dit zelfstandig te bewerkstelligen. Het project vereiste een diepgaande samenwerking en advies op maat om te voldoen aan de specifieke behoeften van Astrodeal.

Oplossing

Door middel van een agile aanpak en scrum-methodiek hebben we nauw samengewerkt met Astrodeal om hun visie tot leven te brengen. De klant was voortdurend betrokken bij het proces, wat resulteerde in een op maat gemaakte webshop. Bovendien hebben we Astrodeal ondersteund met het opzetten van een Google Business-account en een strategie voor SEO, om zo de online zichtbaarheid en vindbaarheid te verhogen.

Resultaat

Binnen twee weken na de lancering van de webshop realiseerde Astrodeal al een eerste verkoop, mede dankzij de optimalisatie en het Google Business-account. Dit succes onderstreept het belang van een goed doordachte online strategie en de effectiviteit van onze samenwerking.

astrodeal-website-ontwikkeling

Conclusie

De case van Astrodeal laat zien hoe essentieel het is om als partners samen te werken en diepgaand mee te denken met de klant. Door onze aanhoudende ondersteuning en advisering kan Astrodeal blijven groeien en hun online aanwezigheid versterken.

Laten wij kennismaken