WebDelft

Webshops die bezoekers omzetten naar klanten

Onze webshops combineren design met functionaliteit, gericht op het omzetten van jouw bezoekers in trouwe klanten. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid, bouwen we niet alleen een webshop; we bouwen aan de groei van jouw bedrijf.

webshop-ontwikkeling-door-webdelft

Waarom kiezen voor ons?

Onze webshops voldoen hieraan:

Maatwerk webshops

Wij creëren op maat gemaakte webshops die perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit en doelen, waardoor jij je onderscheidt van je concurrenten.

Mobile-first design

Meer dan de helft van het internetverkeer is mobiel, wij zorgen ervoor dat jouw webshop optimaal presteert op elk apparaat.

SEO geoptimaliseerd

Onze webshops zijn vanaf de grond opgebouwd met SEO in gedachten, zodat jouw webshop hoog scoort in Google en meer gekwalificeerd verkeer aantrekt.

Professionele website: Wat houdt dat in?

Een professionele website is veel meer dan alleen een aantrekkelijk design. Het is een digitale oplossing die jouw bedrijf ondersteunt in het bereiken van je doelen, of dat nu het genereren van meer leads, het verbeteren van de klanttevredenheid, of het versterken van jouw merkimago is. Bij WebDelft begrijpen we dat elk van deze elementen bijdraagt aan het fundament van een succesvol online platform.

 

Gebruiksvriendelijk CMS

Pas content aan, voeg producten toe en update jouw webshop zonder technische hulp, voor volledige controle over jouw webshop.

Conversiegericht ontwerp

Een mooie webshop is goed, maar een webshop die converteert is beter. Wij focussen op conversiegerichte ontwerpen die bezoekers aanzetten tot actie, of dat nu een aankoop, aanmelding of aanvraag is.

Converterende webshop: Wat houdt het in?

Een converterende webshop is een online platform dat niet alleen bezoekers trekt, maar hen ook aanzet tot actie, zoals het doen van een aankoop, inschrijven voor een nieuwsbrief of het invullen van een contactformulier. Het succes van een webshop hangt niet alleen af van het aantal bezoekers, maar vooral van het percentage bezoekers dat daadwerkelijk overgaat tot een actie – de conversieratio.

Om een hoge conversieratio te bereiken, moet een webshop verschillende belangrijke elementen bevatten. Ten eerste is een intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp cruciaal, waarbij mobielvriendelijkheid een must is in onze steeds mobieler wordende wereld. De webshop moet snel laden, want vertragingen kunnen leiden tot verlies van potentiële klanten.

SEO-optimalisatie is een ander belangrijk aspect. Een webshop die hoog scoort in zoekmachine resultaten trekt meer verkeer, wat de kans op conversies verhoogt. Daarnaast is de veiligheid van de webshop van groot belang; klanten moeten zich veilig voelen bij het doen van transacties.

Een conversiegericht ontwerp bevat duidelijke call-to-actions (CTA’s) die bezoekers stimuleren tot het ondernemen van actie. Elk aspect van de webshop, van de productbeschrijvingen tot aan de checkout-procedure, moet gericht zijn op het vereenvoudigen van het aankoopproces.

Door deze principes toe te passen, creëer je een converterende webshop die niet alleen bezoekers aantrekt, maar deze ook omzet in klanten, wat uiteindelijk leidt tot een succesvolle webshop.

Cases

Succesverhalen van onze klanten

Webshop gerealiseerd in
'No-Time'

Een webshop van A tot Z gebouwd, binnen 2 weken, voor een van onze ambitieuze klanten. Een webshop met alle benodigde tools en plug-ins, gereed voor het verkopen van producten online.

Onderscheiden van concurrentie​ met maatwerk

Om ervoor te zorgen dat jouw webshop zich onderscheidt van de concurrentie, richten we ons op een aantal kernaspecten. Allereerst gaan we aan de slag met een grondige marktanalyse en concurrentieonderzoek om te begrijpen wat er in jouw sector speelt en waar kansen liggen. Vervolgens werken we nauw samen met je om een uniek merkverhaal en visuele identiteit te creëren die overeenkomen met jouw doelgroep.

We implementeren de nieuwste technologieën en e-commerce trends om een gebruiksvriendelijke, veilige en snelle webshop te bouwen. SEO-optimalisatie en mobielvriendelijk design staan hierbij centraal, zodat jouw webshop niet alleen opvalt, maar ook goed vindbaar is. Daarnaast bieden we uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk en integratie met bestaande systemen om de beste gebruikservaring te garanderen, zowel voor jou als voor jouw klanten.

Ons doel is om een webshop te creëren die niet alleen vandaag succesvol is, maar ook in de toekomst kan groeien en zich kan aanpassen aan veranderende marktbehoeften.

Hoe gaan wij te werk?

Zo realiseren wij een webshop

1

Kennismaking

Elk project begint met een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Dit is het moment waarop we samen verkennen hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. 

2

Strategie & design

De strategie en het design van jouw project worden nauwkeurig afgestemd op de doelen van jouw bedrijf, evenals op de missie, visie en doelgroep. Of je nu behoefte hebt aan een maatwerk website of een template dat beter past bij jouw wensen, ons advies is altijd op maat gemaakt voor jouw specifieke situatie.

3

Ontwikkeling

Na goedkeuring van het design starten we met de ontwikkeling van de website in WordPress met Elementor Pro. Als specialisten in het meest gebruikte CMS zorgen we voor een vlekkeloze ontwikkeling. Tijdens de ontwikkeling houden we je op de hoogte, afgestemd op jouw voorkeuren.

4

Lancering

Voor de lancering lopen we samen de website grondig na en testen we alle functionaliteiten. Zodra alles perfect werkt, zetten we de website online. We streven ernaar om niet alleen een website te lanceren, maar ook een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en uitstekende service.

Referentie

Klanten die je voorgingen

dinand-van-eijk

"Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De mannen van WebDelft hebben blijk gegeven van diepgaande kennis en professionaliteit. Ze begrijpen hun vak uitstekend en hebben een op maat gemaakte oplossing geleverd die precies aan onze eisen voldoet. Hun expertise en toewijding zijn duidelijk zichtbaar in het eindproduct."

Dinand van Eijk

Eigenaar

logo-succesblog

Q&A

Veelgestelde vragen

De kosten van een webshop kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van het design, de functionaliteiten, maatwerk, en eventuele integraties, maar het laten maken van een professionele webshop door ons begint vanaf 1200,- en kan oplopen in duizenden euro’s, afhankelijk van de eisen en wensen.

Ons proces begint met een intakegesprek om uw wensen en de doelstellingen van uw website helder te krijgen. Vervolgens maken we een ontwerpvoorstel. Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de ontwikkeling van de website. We houden u gedurende het hele proces betrokken voor feedback. Na de lancering bieden we ook ondersteuning en onderhoud om uw website up-to-date en veilig te houden.

De ontwikkeling van een website bij WebDelft duurt gemiddeld ongeveer een maand. Deze tijdsduur kan variëren afhankelijk van de specifieke wensen en vereisten van uw project. Wij streven ernaar om efficiënt en effectief te werken, zonder in te leveren op kwaliteit, om uw website zo snel mogelijk live te hebben.

Ja, we bieden complete hostingoplossingen en kunnen u assisteren bij het registreren of verhuizen van uw domeinnaam. Wij zorgen voor een veilige, snelle en betrouwbare hostingomgeving voor uw website.

Laten wij kennismaken