WebDelft

Wat maakt een website goed?

Wat maakt een website een ‘goede’ website? Dat is een goede vraag, en dat is eigenlijk voor iedereen anders. Wel zijn er een aantal standaarden waar een website aan moet voldoen, om het als een goede website te kunnen beschouwen.

Meer lezen

Kosten WordPress website laten maken

De prijs van een website bepalen is niet zo simpel als dat het misschien klinkt. Veel website bureau’s draaien daarom ook het liefst om deze vraag heen, maar wij niet. Wij proberen in alles wat we doen transparant te zijn, dus ook de prijzen van onze websites.

Meer lezen

In 4 stappen een effectieve website strategie

Je hebt een prachtige website, maar waar blijven de klanten? Je investeert honderden euro’s in marketing, maar ziet weinig tot geen resultaten. Het kan frustrerend zijn wanneer de tijd, moeite en middelen die je in je website steekt, niet de verwachte vruchten afwerpen. Dit wijst vaak op een onderliggend probleem: een gebrekkige website strategie. Een aantrekkelijk design en willekeurige marketinginspanningen zijn niet voldoende als ze niet gestuurd worden door een doordachte aanpak die jouw specifieke bedrijfsdoelen en je doelgroep aanspreekt.

Meer lezen

Conversie optimalisatie: Wat houdt het in?

Als eigenaar van een website weet je hoe belangrijk het is om bezoekers om te zetten in klanten. Maar weet je ook hoe je dit kunt bereiken? In deze blog gaan we dieper in op conversie optimalisatie, wat het precies inhoudt, waarom het zo belangrijk is en hoe je het kunt toepassen om je conversie te verhogen.

Meer lezen

Website strategie: Wat houdt het in?

In dit artikel gaan we in op de essentie van een website strategie en het belang ervan voor bedrijven in dit digitale tijdperk. We behandelen de definities, concepten en belangrijke onderdelen die samen een online aanwezigheid vormen.

Meer lezen